вторник, 31 декабря 2013 г.

        27 грудня 2013 року в актовій залі Козятинського Міжрегіонального вищого професійного училища залізничного транспорту відбулися урочистості  громадськості з нагоди 70-ї річниці початку визволення Вінницької області та Козятинщини від фашистських загарбників.
       В цей день всіх присутніх вітали заступник директора департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації Лазаренко Володимир Іванович, голова Козятинської районної державної адміністрації Лавренюк Олексій Іванович та міський голова Козятина Гвелесіані Олексій Іванович.

       За мужність, відвагу, героїзм, проявлені під час визволення Козятина 28 грудня 1943 року  та з нагоди 70-ї річниці визволення міста від фашистських загарбників було нагороджено Почесними відзнаками визволителів Козятинського району та міста -Андрушкова Павла Єфремовича та Радченка Анатолія Степановича.
       Орденом Великої Вітчизняної війни ІІ ступеня, медалями "За Перемогу над Німеччиною","За визволення України", "За відвагу" було нагороджено учасника бойових дій, лейтенанта медичної служби, жительку с. Махаринці Квітківську Віру Іллівну, яка нещодавно відсвяткувала свій 90-річний ювілей.


       Хвилиною мовчання було вшановано пам'ять тих, хто поліг смертю хоробрих на фронтах, у партизанських загонах, у підпіллі, хто пішов з життя від ран, хвороб, голоду.
       Гарним завершенням була концернтна програма, номери якої були виключно тематичного характеру.
(На фото урочисте покладання вінків членам підпільної групи "Залізничників" І.І. Сербіну та Г.М. Кондрацькому.)
(покладання вінків танкістам 1-ої гвардійської танкової армії, захисникам м.Козятина)
(Братська могила Радянських воїнів)

Народний аматорських хор ветеранів війни та праці "Прометей" 



     

Комментариев нет:

Отправить комментарий