воскресенье, 3 ноября 2013 г.

                1 листопада в залі засідань райдержадміністрації відбулися урочистості з нагоди Дня працівників соціальної сфери.   Віншували  людей, які не тільки за обов’язками служби, а й по велінню свого серця віддано працюють у соціальній сфері, з щирими намірами і добрими помислами ідуть назустріч людським бідам і негараздам, увесь свій досвід і професіоналізм беззастережно кладуть на вівтар служіння інтересам кожного громадянина суспільства  і рідної неньки – України.
            Поздоровити   людей цієї благородної професії  завітали очільник районну Олексій Лавренюк та його   заступники Ігор Джус та Аліна Діденко.
           Кращі з кращих були відзначені в цей день   Почесними грамотами облдержадміністації, обласної ради та райдержадміністрації за сумлінну працю, особистий внесок у розв’язання проблем соціального захисту населення та високий професіоналізм.

           Гарним подарунком на завершення для винуватців свята та всіх присутніх  була концертна програма, в якій взяли участь В.Іжицький, О. Пантелєєва, А.Олексич, брати-гумористи  Кривульки, В. Юхимець, Ю.Порошинська.  В.Штельмах чарував своєю грою на саксофоні,     А два  жіночих   вокальних  ансамблі «Яворина» Медведівського сільського клубу та   «Чарівниці» Вернигородоцького Будинку культури радували слухачів прекрасною українською піснею.













Комментариев нет:

Отправить комментарий